kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

Kreativne Inovacije d.o.o. - O nama

Svrha postojanja kompanije "Kreativne Inovacije", je da pomogne preduzećima da ostvare svoje definisane poslovne ciljeve u svojoj razvojnoj fazi postojanja, kako bi opstali na tržištu Srbije i regiona.

Naša poslovna okupljanja širom Srbije redovno beležimo i u video formatu. Pratite naš Youtube kanal kako biste bili upoznati sa dosadašnjim okupljanjima, manifestacijama i treninzima.

youtube

Zanimljive vesti objavljujemo na na našem Twitter nalogu koji takođe preporučujemo da pratite.

twitter

Prateća poslovna dokumenta organizacije:

Profil kompanije Kreativne Inovacije

Etički kodeks kompanije Kreativne Inovacije

 

Poslovni podaci preduzeća


Kreativne Inovacije d.o.o.
Ištvana Lakija 10/2, 11000 Beograd, Srbija
Matični broj: 20406003
PIB: 105521590
Tekući račun: Erste Bank 340-11001596-71

Konsultantski tim kompanije Kreativne Inovacije:

Zoran Vojvodić - CV Zoran Vojvodić ... CEO - Chief Executive Officer ... +381 64 299 33 78 kreativne.inovacije1@gmail.com
Zoran Vojvodic
Video zapis: "SME WEEK 2012."

Ovakvim načinom stvaranja pozitivnog poslovnog ambijenta dolazi do premošćavanja raskoraka između trenutno postojećih i potrebnih znanja i veština zaposlenih i menadžmenta u preduzećima. 

Prema definisanoj politici „Društveno odgovornog poslovanja – CSR“, svake godine organizujemo najmanje dva gratis otvorena motivaciona treninga za mlade ljude, studente, žene preduzetnice, nezaposlene, i sve ljude dobre volje i pozitivnih namera koji hoće da pokrenu sopstveni ili ojačaju trenutni biznis.

Poštovanjem definisanog "Etičkog kodeksa" kompanije, obezbeđujemo poverenje naših klijenata.
Svake godine obeležavamo evropske manifestacije poput „SME WEEK-a“.

Rade Nikolić - CV Rade Nikolić ... idejni tvorac kompanije Kreativne Inovacije doo (ideja je zvanično registrovana 08.04.2008.)

Rade_Nikolic_RIP

Video zapis:
"Inovativnost u poslovanju"

Osnovni posao kompanije Kreativne Inovacije je organizacioni razvoj preduzeća, dok se potreba za unapređenjem ljudskih resursa u preduzećima obezbeđuje organizovanjem i izvođenjem treninga za zaposlene i menadžment.

Dodatnu energiju preduzećima Kreativine Inovacije obezbeđuju održavanjem dugoročne poslovne saradnje i povezivanjem sa drugim firmama koje se bave sličnim ili istim poslovnim aktivnostima.

Na ovaj način stvara se jedan živi organizam u čijem lancu snabdevanja vrednosti stalno cirkuliše razmena ideja, informacija i kapitala.

 

pisanje projekata 13

Završna reč sa treninga Pisanje Projekata

Timski rad - izgradnja tima 93Završna reč sa treninga Timski rad

Marketing plan

Detalj sa treninga Pisanje Marketing plana

Misija preduzeća je da vodi kompanije prema novim poslovnim uspesima, koristeći kreativni potencijal njihovih ljudi i ideja.

Preduzeće je aktivni član „Mreže konsultanata jugoistočne Evrope“, „Udruženja poslovnih konsultanata Srbije“, „Udruženja privrednika Đerdap“, „Udruženja preduzetnica EVE Valjevo.

Kreativne Inovacije d.o.o. se nalaze u Beogradu, s tim što nam nijedan deo Srbije, Regiona i Evropske Unije nije daleko :-)

Radno vreme: U suštini radimo 24/7/365, s tim što se na mobilni ne javljamo u toku vožnje ili tokom sastanka sa klijentom. Na svaki poziv odgovaramo u roku od 24h

Cena naših usluga se kreću od 600 - 1000 Eura, a deklarativno radno vreme je od 08:00 do 20:00 h. Zaposleni u Kreativnim Inovacijama imaju mogućnost da rade i četiri dana u toku radne nedelje, što je rezultiralo povećanom produktivnošću, višim nivoom zadovoljstva zaposlenih i smanjnjem grešaka pri izradi dokumentacije.