kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

Trening menadžment

PREPORUKA KONSULTANATA:

Pre nego što odaberete trening za vaše zaposlene, preporučujemo da uradite Skeniranje kompanije i menadžerskog tima ljudi.

IIOSS konsalting alat, utvrđuje stvarne potrebe za treninzima Vašeg menadžerskog tima u roku od 48 sati.

Pozovite nas da Vam prezentujemo IIOSS konsalting alat u prostorijama Vaše organizacije.

call button


Pre ugovaranja i započinjanja posla, dostavljamo vam naš radni plan održavanja treninga. Kroz radni plan definišemo metodologiju izvođenja treninga, ciljeve koje želimo postići i rezultate koje želimo ostvariti i načine njihovog merenja. Cena treninga zavisi od broja zaposlenih koji će učestvovati na treningu i od broja potrebnih dana izvođenja treninga.

Komercijalni treninzi u ponudi:

motivacija zaposlenih

Trening motivacija zaposlenih:

Motivacija zaposlenih je ključni faktor uspeha organizacija koje posluju u sadašnjem vremenu. Ljudski resursi kao najznačajniji motor razvoja preduzeća mora stalno stražiti poboljšanja u procesu za motivisanjem zapsolenih da kvalitetno i predano obavljaju svoje poslove. Zaposlene možete na jednostavan način motivisati koristeći isporbane koučing tehnike.


Unapređenje odnosa sa klijentima:


Trodnevni trening za zapslene u preduzeću Semberija Transport održan je tokom januara 2014. godine u prostorijama preduzeća.
Treningu su prisustvovali vozači autobusa, radnici na biletarnici i u turističkoj agenciji Semberije Transport.

  trening unapredjenje odnosa sa klijentima

inovacije u poslovanju

Prepoznavanje i sprovođenje inovacija u poslovanju:


Dvodnevni treninga na temu Prepoznavanje inovacija u poslovanju, održan je za menadžment i zaposlene u kompaniji Termorad - Požega, mart 2013. Trening je održan za 25 menadžera i 70 zaposlenih u kompaniji Termorad.
Tokom treninga analizirano je kako se okrenuti inovativnom poslovanju i kako ideju iz glave staviti na papir kroz formu Akcionog plana za inovacioni projekat.

  trening inovacije

prodaje

Unapređenje Veština prodaje i poslovno pregovaranje:

Dvodnevni trening, za 35 žena preduzetnica, članica udruženja žena preduzetnica EVE Valjevo, održan 29.-30.03.2009. godine u Banji Koviljači.
Kroz ovaj trening polaznice su imale prilike da aktivno učestvuju u disukusiji na temu unapređenja prodajnih veština i da ta znanja tokom drugog dana treninga upotrebe u poslovnim pregovorima.

  Eve Valjevo
osnovi licne prodaje

Trening Upravljanje zalihama

Za klijente kompanije Holcim iz Popovca, održana su dva treninga na temu "Osnovi lične prodaje" i "Trening upravljanje zalihama".

 

  osnovi licne prodaje
ideja proizvod trziste

Ideja - Proizvod - Tržište

U prostorijama Eco Future u Sarajevu, održan je jednodnevni treninga na temu "Ideja - Proizvod - Tržište". Trening je održan u saradnji sa Udruženjem žena preduzetnica EVE Valjevo, 27.08.2013.

Cilj treninga je definisati kako od ideje koju imamo u glavi, napraviti proizvod i pozicionirati se na trzistu.

  Eve Valjevo
planiranje prodaje

Planiranje prodaje i pisanje plana prodaje

U RSEDP2 projekta, pod nazivom "Povećanje konkurentnosti kompanija za preradu voća i povrća kroz umrežavanje", finansiranom od strane EU, održan je dvodnevni trening na temu "Osnovi i planiranje prodaje" za privrednike Regiona Kraljevo.

  udruzenje kv
Komunikacija i rešavanje konflikata 2

Unapređenje komunikacije i rešavanje konflikata

Za menadžment kompanije YURA corporation iz Leskovca, održan je trodnevni trening na temu Unapređenje komunikacije i rešavanje konflikata. Treninzi su održani u prostorijama preduzeća u Leskovcu, Nišu i u Rači, tokom juna 2012.

  Resavanje konflikata
marketing poljoprivrednih proizvoda

Marketing poljoprivrednih proizvoda

U okviru programa "Exchange 3" i u saradnji sa SKGO (Stalnom Konferencijom Gradova i Opština), održan je dvodnevni trening za poljoprivrednike Mačvanskog regiona, na temu "Marketing poljoprivrednih proizvoda", u prostorijama "Opštine Bogatić"; 06. - 07.06.2012.

  marketing poljoprivrednih proizvoda
upravljanje projektom i vremenom

U okviru letnjeg kampa 2013. pod nazivom "May the skills be with you" za studente iz inostranstva i Niša održan je trodnevni trening od 22. do 24.Jula 2013. u prostorijama Univerziteta u Nišu.
Treninzima je prisustvovalo oko 40 studenata iz različitih zemalja širom sveta.

Važnost liderstva

Dinamika i konflikti u timu

Upravljanje projektom i upravljanje vremenom

vaznost liderstva
Timski rad - izgradnja tima 5

Trening timski rad i izgradnja tima

Za članove studentskog udruženja Aiesec održan je motivacioni trening na temu Timski rad - izgradnja tima 11.06.2011.
Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Veoma sam oduševljen što ste izdvojili subotu prepodne za mlade entuzijaste. Za naredne treninge ćemo se bolje međusobno organizovati."

Trening timski rad i izgradnja tima
U okviru KONTEH 11 - Sajma zapošljavanja i stručnih praksi, održan je "Motivacioni trening - Timski rad - izgradnja tima " za studente Fakulteta Tehničkih Nauka Novi Sad - 06.03.2011.

Trening javni nastup i prezentacija 6

Javni nastup i prezentacija:

Jednodnevni trening za 30 žena preduzetnica iz Banja Luke i okruženja, održan 29.10.2010.

Javni nastup i prezentacija:

Jednodnveni trening za 25 žena preduzetnica članica Udruženja žena preduzetnica EVE Valjevo, održan 12.07.2009.

pisanje projekata 10

Trening Pisanje projekata

U prostorijama "Sekretarijata za zaštitu životne sredine Beograd" za predstavnike gradskih opština, održan je dvodnevni trening na temu "Beograd u evropskim projektima - Pisanje projekata" ... 10. - 11.11.2010.

 

 

 

 

U okviru ove promotivne ponude, cena izvođenja treninga se kreće od 600 do 1000 eura, s tim što uz trening dobijate i jedan dan gratis konsaltinga na temu Analiza Lanca Vrednosti u vašem preduzeću.